csr

PERSBERICHT: Q-Pall behaalt EcoVadis Zilveren Medaille en behoort tot de top 20% duurzaamste bedrijven wereldwijd

Q-Pall, een toonaangevende producent van kunststof pallets, is verheugd te kunnen aankondigen dat het bedrijf de prestigieuze EcoVadis Zilveren Medaille heeft ontvangen op 15 april 2023. Dankzij deze erkenning behoort Q-Pall nu tot de top 20% van de meest duurzame bedrijven wereldwijd.

EcoVadis is een internationaal beoordeelplatform dat bedrijven evalueert op hun milieu-, sociale en ethische prestaties. Het is een onafhankelijke en betrouwbare indicator van de duurzaamheidsprestaties van een bedrijf, die wereldwijd wordt erkend door klanten en partners.

Deze Zilveren Medaille getuigt van de voortdurende inspanningen van Q-Pall om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen, sociale verantwoordelijkheid te nemen en hoge ethische normen te handhaven in zijn bedrijfsvoering. Het bedrijf heeft consequent gewerkt aan het verbeteren van zijn productieprocessen en het versterken van zijn toewijding aan duurzaamheid.

De directie van Q-Pall is bijzonder trots op deze erkenning en ziet het als een bevestiging van de effectiviteit van de maatregelen die het bedrijf heeft genomen om een positieve bijdrage te leveren aan mens en milieu. Q-Pall is vastbesloten om zijn duurzaamheidsinspanningen verder te versterken en streeft ernaar om in de toekomst nog betere resultaten te behalen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Over Q-Pall

Q-Pall is een innovatieve producent van hoogwaardige kunststof pallets en heeft een sterke focus op duurzaamheid en circulariteit. Het bedrijf biedt een breed scala aan palletoplossingen voor verschillende industrieën, waaronder chemie, logistiek, voedingsmiddelen, farmaceutica en retail. Q-Pall is trots op zijn milieuvriendelijke productieprocessen, het gebruik van gerecyclede materialen en de lange levensduur van zijn pallets, waardoor afval wordt geminimaliseerd en natuurlijke hulpbronnen worden gespaard. 

Voor meer informatie over Q-Pall en zijn duurzaamheidsinitiatieven kunt u terecht op www.qpall.com of neem contact op met John van Boesschoten via boesschoten@qpall.com of +31 6 24506309.

We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten