All-plastic-pallets

Al 10 jaar een zeer succesvolle samenwerking

Dit jaar is het tien jaar geleden dat Goplasticpallets.com – The Responsible Plastic Pallet Company een exclusiviteitsovereenkomst sloot met Q-Pall BV – de producent van plastic pallets, om de enige Britse distributeur te worden van zijn volledige assortiment plastic pallets. Nu 10 jaar later, Managing Director van Goplasticpallets.com, legt Jim Hardisty uit wat dit tot een speciaal kunststof palletpartnerschap maakt, deelt hij de producten met de grootste impact op de Britse markt en voorspelt hij wat de toekomst in petto heeft.

“Als ik terugkijk op de afgelopen 10 jaar waarin ik met Q-Pall heb gewerkt, geeft het me een gevoel van voldoening om te zien hoe ver we allebei zijn gekomen. De missie van Q-Pall is om altijd in beweging te zijn, want ‘beweging is vooruitgang’ en gedurende de tijd dat we met Q-Pall hebben gewerkt, zijn ze nooit gestopt met bewegen. Ze hebben een sterke focus op innovatie en zijn altijd op zoek naar nieuwe producten om zowel bestaande als opkomende markten te bedienen.

“Hoewel Q-Pall een vrij klein heeft, zijn ze uiterst efficiënt en responsief. We zijn er trots op dat we de Britse experts op het gebied van plastic pallets zijn, maar we hebben niet altijd de antwoorden op de vragen van onze klanten, soms erg technische vragen. In dit geval kunnen we erop vertrouwen dat Q-Pall ons direct antwoorden geeft – ze nemen altijd direct de telefoon op en beantwoorden snel e-mails.

Net als ons al lang bestaande managementteam op Goplasticpallets.com, dienen de MD’s van Q-Pall – Arno en Bjorn – het bedrijf al meer dan 20 jaar, maar ook daarvoor werkten ze in de pallet- en kunststofindustrie. Ze hebben een solide, toegewijd team opgebouwd bij Q-Pall – van wie we de meesten persoonlijk hebben ontmoet tijdens bezoeken aan het hoofdkantoor van het bedrijf in Veghel, Nederland.

Omdat we er trots op zijn dat we bestellingen direct uit voorraad kunnen leveren, hebben we onze productiepartners nodig om snel op grote aanvragen naar grotere hoeveelheden te kunnen reageren. Met toegang tot vier productielocaties – in Nederland, Denemarken en twee in Duitsland – is Q-Pall goed uitgerust om aan onze behoeften te voldoen en heeft het ons nog nooit in de steek gelaten.

Productgewijs bieden we nu alle 90+ kunststof pallets aan die beschikbaar zijn uit het assortiment van Q-Pall. De centrale kern van ons bedrijf met hen is hun ongeëvenaarde assortiment lichte, zware en middelzware pallets. We bieden ook het volledige assortiment van hun nestbare plastic pallets die populair zijn bij onze retailklanten voor verkooppunten en display, vanwege hun lichte gewicht en eenvoudige handling.

Op persoonlijk vlak hebben we een geweldige relatie opgebouwd met het Q-Pall-team – met name Arno en Bjorn. Als we elkaar spreken, gaat het niet alleen om zaken; we wisselen nieuws uit over onze families en ze sms’en op onze verjaardagen – we waarderen dergelijke contacten. Zakendoen is veel gemakkelijker wanneer je dit doet met echt aardige mensen.

Dus, wat brengt de toekomst voor onze samenwerking met kunststof pallets?

Vooruitkijkend zien we een lange en vruchtbare samenwerking. Q-Pall zal haar assortiment blijven ontwikkelen om te voldoen aan de veranderende eisen van de logistieke en productie-industrie en wij zullen onze voorraad blijven uitbreiden om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen.

De eerste 10 jaar van samenwerken waren zowel leuk als lonend en we kijken ernaar uit om de volgende 10 jaar te delen!”

 

 

Jim Hardisty – Managing Director van Goplasticpallets.com

We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten