Pallets with a purpose

De keuze voor kunststof pallets is inmiddels een logische, die voortvloeit uit uw wens voor duurzaamheid, kostenefficiëntie en milieutechnische overwegingen. De keuze voor Q-PALL als uw partner daarin, is ook een logische, die samenhangt met uw behoefte aan een innovatieve fabrikant met een eigen gedachtegoed.

vlinder-qpall-orange-value
Een gedeelde verantwoordelijkheid
De orange values

Iedere onderneming heeft te maken met duurzame uitdagingen: productiekosten verlagen, minder grondstoffen gebruiken en duurzame producten op de markt brengen. Zo ook wij. Dit hebben wij samengevat in onze Orange Values.

Q-Pall kan door het beheersen van de gehele keten – productie, distributie en verkoop – als geen ander de technische en logistieke condities bieden die ook binnen uw onderneming bijdragen aan optimale bedrijfsvoering.

 

MATRIJZEN VERPLAATSEN IN PLAATS VAN PALLETS
Onze inzet voor CO2-reductie

De uitstoot van CO2-gassen draagt direct bij aan klimaatverandering en daarmee aan de opwarming van de aarde en het stijgen van de waterspiegel. De complexe gevolgen hiervan brengen uitdagingen met zich mee. Een gedeelde verantwoordelijkheid waar we samen oplossingen voor moeten zien te vinden.

Een zo efficiënt mogelijk energiegebruik, om daarmee zowel de CO2-uitstoot als de kosten te reduceren is van balang. We focussen ons daarbij op het transport, omdat daar de grootste winst te behalen valt. Het transport van plastic pallets is namelijk voor meer dan 80% verantwoordelijk voor de CO2-uitstoot van deze industrie.

dichtbij-de-klant
Second-source
BESPAAR, OPTIMALISEER EN REDUCEER
Onze inzet voor kostenreductie

Bespaar, optimaliseer en reduceer. Of het nu gaat om water of energieverbruik, materialen, CO2-uitstoot of afval; ons bedrijf heeft veel te winnen. Onze ingenieurs werken voortdurend aan het verbeteren en uitbreiden van ons assortiment plastic pallets. De focus ligt daarbij op lichtgewicht design, minder opbrengstverlies en het (her)gebruik van onderdelen en productieschroot.

De innovatieve concepten en producten zijn erop gericht onze klanten aan de top te houden. Daarom ontwerpen we vaak in overleg en kunnen we met de plastic pallets tegemoetkomen aan de meest specifieke wensen. Als producent en leverancier is Q-Pall zelfs een van de marktleiders op het gebied van maatwerk plastic pallets. De vele voordelen van onze plastic pallets maken dit logistieke hulpstuk beter in vrijwel elk opzicht.

MAXIMAAL HERGEBRUIKEN VAN WAT ER AL IS
Onze inzet voor het hergebruik van plastics

We leven in een plastic tijdperk, waarin wereldwijd jaarlijks meer dan 300 miljoen ton plastic wordt geproduceerd. Helaas belandt 5 tot 15 miljoen ton daarvan in onze oceanen, waar de ‘plastic soep’ een serieus problematische vorm aanneemt.

Vandaag de dag wordt 98% van de pallets gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast zetten we ons in voor een betere toekomst door projecten te steunen die betrokkenheid creëren bij het plastic afvalprobleem.

recycling
Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten