Gebruikte kunststof pallets

 

Als u pallets nodig hebt, is het belangrijk om te bedenken waarvoor u ze gaat gebruiken: wat is de lading, hoe wordt het transport georganiseerd en worden plastic pallets gebruikt voor opslag? Als het duidelijk is wat voor soort pallets u nodig heeft, komt de volgende vraag: wilt u nieuwe pallets of kiest u voor gebruikte kunststof pallets? Wij zullen u graag helpen bij het nemen van deze beslissing.

 

We leven in het tijdperk van plastic, met meer dan 300 miljoen ton plastic dat jaarlijks wereldwijd wordt geproduceerd. Helaas belandt tussen 5 en 15 miljoen ton in onze oceanen, waar de "plastic soep" een ernstig probleem aan het worden is.

 

Tegenwoordig wordt 98% van de pallets gemaakt van gerecycleerd materiaal. Bovendien zetten wij ons in voor een betere toekomst door projecten te steunen die betrokkenheid creëren bij het plastic afvalprobleem. Op basis van deze overtuiging is Q-Pall ook de eerste fabrikant ter wereld die begint met de verkoop van gebruikte plastic pallets via zijn Qusedpallets-platform. Op die manier moedigt Q-Pall een maximaal hergebruik aan voordat de pallets uiteindelijk worden gerecycleerd.

 


Gebruikte plastic pallets kopen

 

Heeft u gebruikte plastic pallets nodig? Q-Pall biedt op zijn Qusedpallets-website een ruim assortiment gebruikte plastic pallets van verschillende soorten en maten aan. Zo biedt Qusedpallets lichtgewicht exportpallets met een zeer sterk draagvermogen. Bent u op zoek naar gebruikte kunststof pallets die geschikt zijn voor hoge stellingen of voor een koelcel? Qusedpallets heeft ook deze types in zijn gamma. Afhankelijk van uw budget, het gewenste laadvermogen en het soort gebruik dat u ervan wilt maken, kunt u een keuze maken uit ons assortiment gebruikte kunststof palletten.

 

 

Voordelen van gebruikte kunststof pallets

 

  • Zij behoeven geen speciale behandeling tegen ongedierte. Daarom zijn plastic pallets gemakkelijk te exporteren naar landen buiten Europa.
  • Kunststof pallets hoeven niet volgens ISPM15 te worden behandeld.
  • De goederen mogen niet worden beschadigd door uitstekende spijkers of splinters.
  • Geen risico op schimmel, plastic pallets kunnen geen vocht opnemen.
  • Weinig onderhoud en gemakkelijk schoon te houden, noodzakelijk om aan de HACCP-normen te voldoen.
  • Gemakkelijk te stapelen, zodat plastic pallets minder ruimte innemen.

 

 

Gebruikte plastic pallets gaan nog jaren mee

 

De levensduur van een pallet hangt af van verschillende factoren. De lading, het aantal ritten, het personeel dat de pallet behandelt en de wijze van opslag. In het algemeen gaat een gebruikte plastic pallet, mits correct gebruikt, langer mee dan een houten pallet. Afhankelijk van de kostprijs van het materiaal zijn plastic palletten duurder in aankoop, maar gaan ze anderzijds langer mee. Gebruikte plastic pallets kunnen ook lang meegaan. Elke pallet is door ons persoonlijk geïnspecteerd en voldoet aan de hoge eisen die wij stellen aan gebruikte plastic pallets.

 


Gebruikte kunststof pallets zijn een duurzame optie

 

Geef gebruikte pallets een tweede leven. Naast financiële overwegingen kunt u ook kiezen voor gebruikte plastic pallets omdat u duurzaam ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. U bent milieubewust en wilt zo weinig mogelijk verspillen. Dan is kiezen voor gebruikte plastic pallets een logische keuze. Door plastic pallets te hergebruiken, wordt het milieu minder belast. Op die manier bouwt u aan een maatschappelijk verantwoorde uitstraling.

 

Uiteraard kunnen wij u uitgebreid advies geven over de verschillende pallets in ons assortiment. Wij kunnen u zelfs adviseren welke pallet het beste is voor de lading die u wenst te vervoeren.

Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten