Kunststof pallets 40"x 48" kopen?

Voor de Noord Amerikaanse markt heeft Q-Pall de QP4048M in het programma, een serie pallets die uitblinken in een optimale balans tussen prijs en prestaties. De vraag naar plastic pallets in de VS wordt gedreven door de interesse van de consument voor het gebruik van plastic pallets vanwege hun prestatie kwaliteiten. De 1020 x 1220 mm pallets worden geleverd met een aantal verbeterde functies. Afgeronde hoeken voor een soepele overgang, wat op zijn beurt weer goed is voor geautomatiseerde transportsystemen.

 

Dit minimaliseert het risico dat pallets vast komen te zitten of worden beschadigd, wat vaak gebeurt met houten pallets. Afgeschuinde binnenhoeken van het gehele palletprofiel voorkomen dat vorklepels van vorkheftrucks vast komen te zitten, wat het logistieke proces zou onderbreken en extra kosten zou veroorzaken. Dit betekent een enorm veiligheidsvoordeel, omdat de pallets gemakkelijker kunnen bewegen zonder dat ze over de vloer slepen. De verbeterde stevigheid met nieuw ontworpen hoekpennen is volledig uniek. Speciale stapelbare ribbels in de vier hoeken van de pallet zorgen voor eenvoudig en veilig stapelen.

De pallets zijn verkrijgbaar met een open of een gesloten bovendek. De pallet met een 90% gesloten bovendek kan ook worden gebruikt als een hygiënische pallet. Het unieke ontwerp van open en gesloten bovendekken betekent ook dat de nieuwe pallet eenvoudig en snel kan worden gereinigd. En net als alle andere middelzware kunststof pallets, is deze nieuw ontwikkelde pallet sterk, robuust en biedt een betrouwbare en consistente prestaties. Bjorn Oosterhof, CEO van Q-Pall, zegt: “Onze plastic pallets zijn de favoriete keuze voor veel bedrijven sinds onze start in 2005.

We hebben een zeer grote vraag gezien, gedreven door consumenteninteresse in het gebruik van plastic pallets in de VS vanwege hun specifieke kwaliteiten. Ze zijn bestand tegen vervuiling veroorzaakt door bacteriën en andere ziekteverwekkers en kunnen gemakkelijk worden gereinigd. Plastic pallets worden ook als milieuvriendelijk beschouwd, omdat ze kunnen worden gerecycled zodra ze het einde van hun levensduur hebben bereikt. ” De palletafmetingen zijn 1220 mm -  48"(L) x 1020 mm - 40"  (B) x 150 mm (H) en de pallet is verkrijgbaar met 3 of 6 runners. De standaardkleur is zwart, maar andere kleuren, aanpassing of logo’s zijn ook mogelijk. De pallets zijn ook verkrijgbaar met een antislipdek, met of zonder stapelbare nok. De pallet is ook beschikbaar in ESD-versie en met een brandvertragende coating.

Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten