qused-used-plastic-pallets

Kunststof pallets zijn vanaf nu nog duurzamer met Q-USED

Met onze nieuwe website www.qusedpallets.com gaat Q-PALL een stap verder in de wens voor duurzaamheid en kostenefficiëntie. Met het nieuwe label Q-USED maken we het mogelijk om gebruikte pallets van Q-PALL te bestellen en weer te hergebruiken. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Waarom hergebruikte kunststof pallets? 

Kunststof pallets gaan uitzonderlijk lang mee, veel langer dan de houten variant. Hierom kan Q-USED de hoge kwaliteit van gebruikte pallets nog steeds garanderen. In plaats van meteen recyclen krijgen de pallets een tweede, derde, vierde leven enzovoort. Dit past helemaal in een duurzame bedrijfsvoering! Dat is mooi, maar lang niet het enige voordeel van Q-USED. De kostenbesparing ten opzichte van een nieuwe pallet is tussen de 20% en 70%. Op de website bieden we het grootste assortiment gebruikte kunststof pallets van Europa. En door onze ruime voorraad kunnen de pallets snel geleverd worden.

Maximale inzet van de pallets

Jaarlijks wordt meer dan 300 miljoen ton plastic geproduceerd. 5 tot 15 miljoen daarvan belandt in de oceanen. De plastic soep neemt problematische vormen aan. Niets doen is geen optie. Het maximaal hergebruiken van pallets draagt bij aan een betere wereld. En zijn de hergebruikte kunststof pallets aan het einde van hun levensfase? Dan recyclen we ze, en maken we er weer een nieuw product van.

Het doel van Q-PALL was om 90% van het plastic te hergebruiken. Vandaag de dag kunnen we met trots zeggen dat 98% van onze pallets gemaakt worden van gerecycled materiaal. Toch willen we verder bouwen en aanzetten tot het maximaal inzetten van de pallets. Daarom zijn we de eerste producent die klanten aanmoedigt om kunststof pallets maximaal te hergebruiken en aan het einde van de levenscycles pas te recyclen.

Samen verder bouwen

De keuze voor kunststof pallets is een logische voor bedrijven die handelen vanuit duurzaamheid, kostenefficiëntie en milieutechnische overwegingen. Q-PALL is al jaren trotse partner van deze bedrijven. Met Q-USED gaan we samen nog verder bouwen aan een duurzame oplossingen voor het plastic afvalprobleem.

We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten