goodwood-festival

Pole position op Goodwood Festival of Speed

Vorige week waren onze heavy-duty plastic pallets te zien op Goodwood Festival of Speed.
Niet door de haarspeldbochten racen, maar in plaats daarvan tot het uiterste worden gedreven door te worden gebruikt om alle elektrische voertuigen te laten zien, wat hun extreme duurzaamheid aantoont! Met speciale dank aan onze UK-distributeur Goplasticpallets.

Van de Jaguar F-Pace en de Kia EV6 tot de e.GO en de iets meer ‘big budget’ Rimac Nevera; waarvan er slechts 150 zullen worden gemaakt, elk met een prijs van rond de $ 2,4 miljoen. Allen namen hun plaats in op het plastic palletpodium voor een van de meest opwindende evenementen op de motorsportkalender.

Ster van de show was natuurlijk onze kunststof pallet, de QP1210 HR 5R. Met een statische belasting van 7.500 kg was het gewicht van deze innovatieve voertuigen geen probleem voor deze kunststof pallet, die is ontworpen om in alle sectoren te werken!

Niet alleen dat, maar gemaakt van gerecycled plastic betekent dat het de verantwoorde keuze is voor uw logistiek en opslag. Bekijk de Q-Pall QP1210 HR 5R voor uzelf of voor deskundig advies, ongeacht uw toepassing, bel Q-Pall of uw plaatselijke dealer.

We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten