1200-x-1200-open-bovendek-A-1

Vorm volgt functie. Ons nieuwe assortiment heavy-duty pallets

Q-Pall introduceert een nieuwe lijn heavy-duty pallets en voegt deze toe aan haar reeds uitgebreide assortiment kunststof pallets. De nieuwe QP-lijn van heavy-duty pallets heeft alle voordelen van de traditionele heavy-duty kunststof pallets, aangevuld met de nieuwste inzichten in technologie, materialen en geproduceerd met de modernste technologie. De matrijs voor de nieuwe QP-serie is volledig flexibel en kan daarom worden aangepast met diverse matrijsopties, drie of zes lopers, open of gesloten dek, met of zonder rand en biedt daarom de beste oplossing voor zware belading in de markt.

De zware  QP 1111H, 1140H en 1212H pallets hebben een statisch draagvermogen van 7500 kg, een dynamisch draagvermogen van 2000 kg en een stellingcapaciteit tot 1375 kg. Door het gebruik van hoogwaardig 100% gerecycled kunststof en het nieuwe design is het gebruik van metalen verstevigingen niet nodig. Hierdoor zijn de pallets gemakkelijk te gebruiken in veeleisende omstandigheden en eenvoudig te recyclen aan het einde van hun levenscyclus.

Deze pallet is daarnaast ook ideaal voor hygiënische toepassingen en voor gebruik met hoge omloopsnelheden zoals in open of gesloten pools. Het uitstekende ontwerp garandeert een lange levensduur van de pallet en inherente slagvastheid. Robuuste hoeken beschermen tegen stoten en afgeronde randen aan de onderkant verminderen het risico op beschadiging van de vorktoegang.

De pallets zijn beschikbaar in de afmetingen 1100 (B) x 1100 (D), 1140 (B) x 1140 (D) en 1200 (B) x 1200 (D) x 165 (H) mm. De nieuwe QP-familie heeft een complex bovendek ontwerp bestaande uit individuele ‘box’-secties die maximale stijfheid en sterkte bieden.

Arno Putters, CEO van Q-Pall, zegt: “Onze plastic pallets zijn sinds onze start in 2005 de favoriete keuze van veel bedrijven. We zien nog steeds een extreme toename in vraag naar onze plastic pallets vanwege hun prestatiekwaliteiten en de bedrijfsfilosofie van Q-Pall. Kunststof pallets worden ook als milieuvriendelijk beschouwd, omdat ze aan het einde van hun levensduur volledig kunnen worden gerecycled.”

 

De standaard kleur is zwart, maar andere kleuren, maatwerk of logo’s zijn ook mogelijk. De pallets zijn ook verkrijgbaar in ESD-uitvoering en met een brandvertragende coating.

 

Heavy duty kunststof pallets bieden een uitstekend rendement op de investering, met een levensduur van tussen de acht en 15 jaar, afhankelijk van het gebruik. In vergelijking met houten alternatieven kunnen deze kunststof pallets zichzelf binnen 18 maanden terugbetalen!

We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten