welke-kunststof-pallet-past-bij-uw-wensen

Welke kunststof pallet past het best bij uw wensen

Kunststof pallets worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Hierdoor zijn ze verkrijgbaar in veel verschillende varianten; allemaal ontwikkeld om zo goed mogelijk te functioneren voor het doel waarvoor de pallet gebruikt moet worden. Gaat u pallets aanschaffen? Dan is het aan te raden om vooraf een aantal belangrijke zaken goed af te wegen. Zo weet u zeker dat u beschikt over de juiste plastic pallets die voldoen aan al uw eisen. Om u verder te helpen, bespreken we in dit artikel alle mogelijkheden.

Doel van de pallet

  • Welke afmetingen dienen de pallets te hebben?
  • Welke belasting moeten de pallets aankunnen?
  • Moeten de pallets geschikt zijn voor eenmalig of meermalig gebruik?
  • Moeten de pallets voldoen aan specifieke kwaliteitseisen?

Voor iedere specifieke eis zijn er kunststof pallets te vinden. Pallets met verschillende afmetingen, belasting, materialen en kwaliteitseisen. Goed om te weten: al onze pallets worden stuk voor stuk uitgebreid getest met een totale duur van 7 dagen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit!

Meest gebruikte kunststof pallet

Zoals eerder genoemd zijn de mogelijkheden van Q-Pall pallets eindeloos. Voor iedere behoefte die u als bedrijf heeft, zijn er pallets te vinden. Maar hoe vindt u op basis van uw wensen en behoeften de juiste kunststof pallet? Hieronder hebben wij de meest gebruikte kunststof pallets voor u opgesomd:

  • Display pallet; met name geschikt voor het transporten naar of binnen winkels en supermarkten.
  • Export pallet; vooral interessant voor export van producten naar het buitenland.
  • CP pallets; uitstekend te gebruiken in veel verscheidene branches en industrieën en beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen.
  • Hygiënische pallet; ook wel ‘food pallet’ genoemd, omdat deze voornamelijk wordt gebruikt binnen de foodbranche. De afwerking van deze pallet is extra vlak, wat zorgt voor een betere hygiëne. 

Zit uw gewenste plastic pallet er niet tussen? Dan verwijzen wij u graag door naar onze website, hier vindt u een compleet overzicht van alle soorten kunststof pallets met daarbij de eigenschappen. Wilt u meer weten over onze kunststof pallets? Of heeft u andere vragen met betrekking tot ons assortiment en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder met persoonlijk advies!

We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten