Export pallets kopen

Het assortiment aan producten van Q-Pall bestaat uit diverse soorten pallets. Eén daarvan is de export pallet. Export pallets uit kunststof hebben vele voordelen vergeleken met houten pallets. Export pallets van Q-Pall zijn kunststof pallets die bestemd zijn voor de export naar het buitenland. Export pallets zijn licht van gewicht, maar toch uiterst sterk. Daarnaast zijn de pallets zeer hygiënisch en lenen zich dus uitstekend voor het vervoeren van goederen die een bepaalde mate van hygiëne vereisen. Daarnaast zijn de meeste export pallets nestbaar. Het voordeel van nestbaarheid is dat u veel ruimte bespaart met het transport in lege toestand. Op dit moment kunnen de pallets namelijk gedeeltelijk in elkaar worden geschoven. 

Helaas
We hebben geen producten kunnen vinden.

Neem geen risico's en kies voor export pallets 

Veelgebruikte export pallets binnen Europa zijn Europallets, maar de lichte en hygiënische Q-Pall export pallets vormen een uitstekend wereldwijd alternatief. De meest gebruikte export pallets zijn te verkrijgen in de afmetingen: 

  • 800 x 1200 mm
  • 1000 x 1200 mm
  • 1100 x 1300 mm
  • 1100 x 1100 mm
  • 1140 x 1140 mm
  • 1200 x 1200 mm

Wat zijn de voordelen van export pallets?

Bij houten pallets kan de export dus alleen doorgaan wanneer er ook een certificaat van de behandeling is. Wanneer u als bedrijf alleen gebruikmaakt van export pallets heeft u dus altijd de garantie dat uw goederen het buitenland binnenkomen. Kunststof pallets bieden op dit gebied dus een voordeel vergeleken met houten pallets. U bespaart hiermee zowel kosten als tijd. 

Export pallets zijn vrij van inspectie bij export naar het buitenland

Export pallets gemaakt van kunststof zijn zowel licht als sterk en bieden vooral veel voordelen als het gaat om zendingen naar het buitenland. Een belangrijk voordeel is dat deze pallets niet speciaal behandeld hoeven worden tegen ongedierte. Een speciale behandeling die houten pallets wel moeten ondergaan. Dit speelt een grote rol, omdat de behandeling een vereiste is in een grote variëteit aan landen. Welke landen dit zijn, vindt u in dit overzicht.

Export pallets verkrijgbaar in 3 uitvoeringen - light, medium en heavy

Veel mensen denken bij export pallets vaak aan de lichtgewicht pallet. De pallets zijn echter te verkrijgen en onder te verdelen in drie soorten, licht, middel of zwaar. Afhankelijk van de lading en eisen maakt u een keuze voor de juiste pallets. Dit kunt u eenvoudig doen door gebruik te maken van onze selector aan de zijkant van de website. In sommige gevallen is het ook nog eens belangrijk dat het transport zo licht mogelijk is, zoals in luchtvervoer. Daarom dat de kunststof export pallets ideaal zijn voor transport naar het buitenland, of het nu naar de andere kant van de wereld is of binnen Europa. Bekijk hier het complete assortiment kunststof pallets.

Meer informatie of export pallets

Wilt u meer informatie over export pallets, vrijblijvend een offerte aanvragen of wilt u export pallets kopen? Met het grootste aanbod in de markt kunnen we u bij Q-Pall altijd helpen. Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@qpall.com of door te bellen met onze specialisten op telefoonnummer 0413-353 111.

 

Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten