Display pallets

Een display pallet wordt veel gebruikt in winkels en supermarkten. Vaak hoeft een product tijdens het transport van fabrikant naar retailer niet overgeladen te worden, wat scheelt in tijd en risico op beschadiging. Q-Pall heeft kunststof display pallets in de formaten 400x600 en 600x800 mm. Onderstaand vindt u een overzicht van de producten die we hebben.

Display pallets koopt u bij Q-Pall houders van de grootste voorraad aan kunststof display pallets. Deze lichtgewicht pallet is handzaam en uitermate geschikt voor het vervoer van hoge displays, kleine palletzendingen. Ideaal met stevige vouwdoos voor zwaardere losse producten. De display pallet is verkrijgbaar met 4 of 6 pootjes of met 3 onderlatten.

Het gebruik van eenmalige display pallets is in principe voor eenmalig gebruik, zoals de naam al doet vermoeden, maar als men er normaal mee omgaat kunnen eenmalige pallets vele malen of jaren gebruikt worden. Dit ligt ook aan de kwaliteit van de pallets. Deze pallets kunnen in elke sector gebruikt worden, van chemie tot voedselsector en worden ook vaak gebruikt in distributiecentrums en retailomgevingen. Bekijk hier het complete overzicht kunststof pallets.

Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten