Onze kunststof pallets maken veel mee op dagelijkse basis. Ze reizen de hele wereld over. Ze zien de mooiste producten de revue passeren. Maar de belangrijkste en meest bijzondere taak tot nu toe was toch wel bijdragen aan de levering van COVID-vaccins.

 

Via onze partner in het Verenigd Koninkrijk, Goplasticpallet.com, kregen we in oktober een aanvraag van een van de grootste farmaceutische bedrijven in de wereld. De vraag was niet standaard. Er werd specifiek gevraagd naar een pallet die voldeed aan al de strenge specificaties. Onze Q-Pall 1208 HR 5R paste precies binnen de specificaties en daarnaast konden we snel leveren.

 

Het werd onze plastic pallets toevertrouwd om het COVID-vaccin te vervoeren. En nadat andere vaccin leveranciers hoorden van deze passende oplossing volgden de nieuwe bestellingen snel. De pallets reisden af naar Amerika, Argentinië, China en Zuid-Korea.

 

Onder andere door de snelle levering en de juiste specificatie van onze pallet konden de vaccins wereldwijd snel geleverd worden. En daar zijn wij trots op! Bekijk hier ons volledige assortiment kunststof pallets.