QPALL-1208M-website

NIEUW, 3e generatie medium 1200 x 800 kunststof pallet

Maak kennis met de nieuwe medium duty 1200 x 800 mm kunststof pallets, ook bekend als de Europallet, de derde generatie gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Dit milieuvriendelijke product is nu verkrijgbaar in zowel open als gesloten topdek en is ontworpen om een ​​stellingbelasting tot 750 kg te dragen.

Door gerecycled materiaal te gebruiken in het productieproces, verminderen we de hoeveelheid afval die anders op stortplaatsen zou zijn beland. Dit betekent dat niet alleen de pallet milieuvriendelijk is, maar het ook helpt de milieu-impact van afval te verminderen.

De afmetingen van de pallet maken deze perfect geschikt voor gebruik in verschillende sectoren, waaronder voedsel- en drankindustrie, farmaceutica, logistiek en productie. De afmeting van 1200 x 800 mm is een standaardmaat die in veel landen wordt gebruikt en compatibel is met de meeste pallet handling apparatuur.

De medium duty eigenschappen van deze pallet maakt deze ideaal voor toepassingen waarbij een pallet een medium hoeveelheid gewicht moet dragen, zonder daarvoor duurzaamheid of sterkte op te offeren. De stellingbelasting capaciteit van 500 kg voor de open deck en 750 kg voor de gesloten dek versie maakt deze perfect geschikt voor gebruik in magazijnstellingen, waardoor bedrijven de opslagruimte kunnen maximaliseren zonder zich zorgen te maken over het breken of buigen van de pallets.

Naast milieuvriendelijk is de pallet ook extreem duurzaam. Gemaakt van hoogwaardig gerecycled materiaal, is deze bestand tegen vocht, chemicaliën en UV-stralen. Dit betekent dat het kan worden gebruikt in verschillende omgevingen en geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik.

De open en gesloten topdek bieden extra flexibiliteit aan bedrijven. Het open deck zorgt voor gemakkelijke toegang tot producten en goederen die worden vervoerd, waardoor het ideaal is voor toepassingen waarbij frequent laden en lossen vereist is. Het gesloten topdek biedt vervolgens weer extra bescherming voor de vervoerde goederen en is ideaal voor toepassingen waarbij productintegriteit essentieel is.

Conclusie, de introductie van de nieuwe medium duty plastic pallet van 1200 x 800 mm, gemaakt van 100% gerecycled materiaal, is een geweldige aanvulling op de markt. Dit milieuvriendelijke product biedt bedrijven een milieuvriendelijke verpakkingsoplossing en is tegelijkertijd duurzaam en flexibel. De stellingbelasting capaciteit van de pallet van maximaal 750 kg maakt het ideaal voor magazijnstelling systemen en de open en gesloten topdeck ontwerpen bieden extra flexibiliteit aan bedrijven.

We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten