welke-pallets-past-bij-uw-branche

Welke pallets passen bij uw branche

Kunststof pallets worden steeds vaker gebruikt in allerhande branches. En dit is niet voor niets; de voordelen van plastic pallets zijn groot. Maar niet iedere pallet is geschikt voor ieder(e) gebruik en belasting. Er zijn verschillende soorten pallets voor diverse toepassingen. Welke kunststof pallet het best is voor uw branche lichten we hieronder graag toe. 

Hygiënische pallets voor de foodindustrie

Bent u actief in de foodindustrie? Dan is het risico op ongemakken als ongedierte, bacteriën en schimmels groot. Deze ongemakken zijn in een zogenaamde HACCP-omgeving alles behalve gewenst. Bij het gebruik van een foodpallet, ook wel hygiënische pallet, verkleint u dit risico. De display is zo gemaakt dat er geen ruimtes en naden zijn waarin vuil zich kan ophopen. Bovendien zijn deze kunststof pallets volledig glad uitgevoerd, waardoor de kans op ongewenste gasten wordt verkleind.

De retail werkt met de Display pallet

Winkels en supermarkten maken veel gebruik van de display pallet. Vaak hoeven de producten tijdens het transport van fabrikant naar retailer, niet overgeladen te worden. Dit scheelt in tijd en verkleint het risico op beschadiging. De kunststof display pallet is leverbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. Belasting en vormgeving spelen een belangrijke rol bij het keuzeproces.

Exporteren wordt makkelijker met Export pallets

Als u producten naar het buitenland exporteert loopt u tegen veel regelgeving aan. Ook met betrekking tot het gebruik van pallets. Door export pallets te gebruiken maakt u het exporteren van producten een stuk eenvoudiger. Deze pallets hoeven namelijk niet behandeld te worden tegen ongedierte, en dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Doordat deze behandeling niet nodig is, heeft u ook geen behandelcertificaat nodig. Het voordeel hiervan is dat u geen risico loopt dat het document verloopt als het exportproces onverwacht wat langer duurt. De Q-Pall export pallets zijn leverbaar in diverse modellen en in de varianten light, medium en heavy

Veelzijdige Chemical Pallet

De chemical pallet ook wel de CP pallets genaamd (Chemische Pallet) is oorspronkelijk ontwikkeld voor de Europese chemische en kunststofindustrie. Tegenwoordig worden chemische pallets niet alleen meer gebruikt in de chemische industrie maar ook in vele andere industrieën. Denk daarbij aan het gebruik voor het verplaatsen van vaten met bepaalde vloeistoffen, zakgoed, octabins en zogenaamde big-bag zakken. Big-bag zakken worden voornamelijk gebruikt voor het transport van grondstoffen zoals poeders en ander fijn materiaal in korrel- of granulaatvorm. 

Grote waterflessen passen in waterflessenhouder

Als laatst hebben we een pallet speciaal gemaakt om waterflessen zo efficiënt mogelijk te vervoeren en op te slaan. De waterflessen houder is net als de andere pallets gemaakt van kunststof. Dus produceert en levert u als bedrijf grote waterflessen? Dan is deze pallet voor u bijzonder geschikt. De pallet is degelijk, duurzaam en praktisch in gebruik. Wilt u meer weten over kunststof pallets en alle extra’s of varianten? Neem dan vrijblijvend  contact  met ons op voor meer informatie.

We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten