CP3 pallets

 

Wilt u CP3 pallets kopen? Wij willen u graag meer vertellen over het type CP3 pallet en waar u deze voor kunt gebruiken!

Waar worden CP3 pallets voor gebruikt?

CP3 pallets zijn speciaal ontworpen voor het transport van chemische goederen. Denk hierbij aan vaten, octabins en big bags. De CP3 pallet afmetingen zijn 1140 x 1140 mm en beschikken over een draagvermogen van ongeveer 1250 kg. De CP3 pallet heeft 3 onderlatten en een open dek. Door de open uitvoering kunnen deze pallets makkelijk op elkaar gestapeld worden. Let wel op: CP3 pallets hebben dezelfde afmeting als CP9 pallets, alleen hebben de CP9 pallets een ander onderdek.

 

Wilt u CP3 pallets bestellen?

Bij Q-Pall bent u aan het juiste adres voor het bestellen van een CP3 pallet! Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van de pallets, met daarbij een beschrijving van de productspecificaties. Kijk goed naar deze productspecificaties, om er zeker van te zijn welke maat pallet u nodig heeft. Bij elke CP3 pallet heeft u extra opties die u kunt aanvinken, zoals ESD, anti-slip of brandvertragend. Hierna kunt u heel gemakkelijk via ons een offerte opvragen voor het aantal CP3 pallets dat u nodig heeft. Als u vragen heeft over onze CP pallets, kunt u ons heel gemakkelijk bereiken via het contactformulier op de website, of via de telefoon of e-mail. Onze klantenservice staat dan graag voor u klaar en kijkt mee met uw situatie!

 

Welke andere CP pallets zijn er?

CP pallets lijken heel erg op gewone pallets en hebben net zoals de Europallet een hoge economische waarde. Maar toch zijn er een aantal verschillen merkbaar. Zo hebben CP pallets 9 verschillende modellen om uit te kiezen. Deze verschillende soorten worden aangeduid van CP1 tot en met CP9. Bij dit soort kunststof pallets is de kwaliteit erg belangrijk. Er zijn zowel houten als kunststof pallet verkrijgbaar. Bij Q-Pall vindt u kunststof CP3 pallets. Deze pallets zijn makkelijk schoon te maken en zullen niet snel verslechteren of kapot gaan. Het voordeel van dit soort pallets is ook dat ze makkelijk kunnen worden hergebruikt.

  

Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten