CP9 pallets

 

Bent u op zoek naar CP9 palletsWij vertellen hier graag meer over de CP9 pallet en waar u deze voor kunt gebruiken!

Waar worden CP9 pallets voor gebruikt?

Een CP9 pallet wordt voornamelijk veel gebruikt voor het vervoeren van octabins, bigbags en vaten. De CP9 pallets hebben een afmeting van 1140 x 1140 x 156 mm. Let wel op: de CP9 pallets hebben dezelfde afmeting als CP3 pallets. Het verschil zit echter in de onderlatten. De CP9 pallet heeft een rondlopend onderdek, waar de CP3 pallets 3 onderlatten hebben. Dit maakt de CP 9 pallets geschikt voor pompwagengebruik. Hiernaast hebben de CP9 pallets een draagvermogen van 1500 kg. Zo kunnen zware goederen makkelijk vervoerd worden.

Wat zijn CP pallets dan en welke soorten zijn er?

Er bestaan veel soorten kunststof pallets, waaronder CP pallets. Deze pallets zijn speciaal ontwikkeld voor in de chemische- en kunststofindustrie, maar worden door hun efficiëntie ook in andere industrieën gebruikt. U kent vast wel de standaard houten of kunststof pallets. Deze CP pallets zijn verkrijgbaar in 9 verschillende uitvoeringen, die dus worden aangeduid met CP1 tot en met CP9. Het verschil tussen de pallets zit in het formaat en de constructie van de pallets. Alle CP pallets van Q-Pall zijn gemaakt van kunststof en daardoor dus ook gemakkelijk schoon te maken. Hiernaast kunnen CP pallets hergebruikt worden.

Een CP9 pallet bestellen?

Bent u op zoek naar CP9 pallets? Dan bent u bij Q-Pall aan het juiste adres! In onze webshop vindt u alle soorten CP pallets, waaronder CP9 pallets. Bij elk soort pallet vindt u een uitgebreide productbeschrijving met informatie over de afmetingen, laadcapaciteit etc. Verder kunt u extra opties aanvinken, zoals het laten bedrukken van een logo op de pallets, anti-slip of brandvertragend. Hierna kunt u het gewenste aantal CP9 pallets selecteren en vervolgens een offerte aanvragen. Heeft u vragen over onze CP pallets of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Geef ons een belletje of stuur ons een e-mail en wij kijken graag mee met uw situatie!

 

Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten