CP9 pallets kopen?

Ontdek de CP9 pallets van Q-Pall. Ontworpen voor effectief vervoer en opslag van goederen. Onderscheidend van andere modellen in zijn klasse, biedt de CP3 pallet unieke kenmerken qua afmetingen, materiaalkeuze en kwaliteit. Als onderdeel van de kunststof pallet familie van Q-Pall en de standaard cp-pallets range bestaande uit negen verschillende modellen, staat de CP9 pallet bekend om zijn specifieke eigenschappen die hem onderscheiden van andere opties op de markt.

Waar worden CP9 pallets voor gebruikt?

Een CP9 pallet wordt voornamelijk veel gebruikt voor het vervoeren van octabins, bigbags en vaten. CP9 pallets hebben een afmeting van 1140 x 1140 x 156 mm. Let wel op: de CP9 pallets hebben dezelfde afmeting als CP3 pallets. Het verschil zit echter in de onderlatten. De CP9 pallet heeft een rondlopend onderdek, waar de CP3 pallets drie onderlatten hebben. Dit maakt de CP9 pallets geschikt voor pompwagengebruik. Hiernaast hebben de CP9 pallets een draagvermogen van 1500 kg. Zo kunnen zware goederen makkelijk vervoerd worden.

Welke andere types naast de CP9 pallet zijn er?

Er bestaan veel soorten kunststof pallets, waaronder CP pallets. Deze pallets zijn speciaal ontwikkeld voor in de chemische- en kunststofindustrie, maar worden door hun efficiëntie ook in andere industrieën gebruikt. U kent vast wel de standaard houten of kunststof pallets. Deze CP pallets zijn verkrijgbaar in 9 verschillende uitvoeringen, die dus worden aangeduid met CP1 tot en met CP9. Het verschil tussen de pallets zit in het formaat en de constructie van de pallets. Alle CP pallets van Q-Pall zijn gemaakt van 100% gerecycled kunststof en daardoor dus ook makkelijk weer gerecycled worden. Een ander belangrijk voordeel van deze uitvoering in kunststof is dat ze eenvoudig schoon te maken zijn. Hiernaast kunnen CP9 pallets langdurig hergebruikt worden.

Een CP9 pallet bestellen?

Bent u op zoek naar CP9 pallets? Dan bent u bij Q-Pall aan het juiste adres! In onze webshop vindt u alle soorten CP pallets, waaronder CP9 pallets. Bij elk soort pallet vindt u een uitgebreide productbeschrijving met informatie over de afmetingen, laadcapaciteit etc. Verder kunt u extra opties aanvinken, zoals het laten bedrukken van een logo op de pallets, anti-slip of brandvertragend. Hierna kunt u het gewenste aantal CP9 pallets selecteren en vervolgens een offerte aanvragen. 

Meer informatie of CP9 pallets

Wilt u meer informatie over CP9 pallets, vrijblijvend een offerte aanvragen of wilt u CP9 pallets kopen? Met het grootste aanbod in de markt kunnen we u bij Q-Pall altijd helpen. Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@qpall.com of door te bellen met onze specialisten op telefoonnummer 0413-353 111.

 

Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten