magazijn-770

Pallets stapelen: zijn kunststof pallets stapelbaar

Kunststof pallets stapelen kan dat? 

Hoe zit het met de opslag bij uw bedrijf? Heeft u een loods gecombineerd met kantoren, gebruikt u het buitenterrein als opslag of besteedt u de op- en overslag uit? Hoe het ook zit, onvermijdelijk zal het onderwerp ‘pallets’ een keer voorbijkomen. De traditioneel gebruikte houten pallet is steeds meer op z’n retour en wordt vaker en vaker vervangen door de kunststof pallet. Hoe zit dat bij u? Misschien twijfelt u over het nut en de noodzaak van de plastic pallet. Vraagt u zich af of ze wel zo duurzaam zijn? En stapelen met kunststof pallets, kan dat eigenlijk wel?

Pallets stapelen met plastic pallets

Ja, plastic pallets stapelen kan zeker. Kunststof pallets beschikken over alle handige eigenschappen die de traditioneel gebruikte houten pallets ook hebben. U kunt ze dus in verschillende formaten aanschaffen, omdat u ook verschillende gebruiksdoelen zult hebben. De ene kunststof pallet is voorzien van een lekbak voor als u veel vloeistoffen vervoert, de andere kunststof pallet heeft een formaat dat net wat handiger bij uw logistieke aanpak past en zo zijn er talloze keuzes te maken.

Het stapelen van kunststof pallets is eenvoudig

Ook het stapelen van pallets gemaakt van kunststof is een fluitje van een cent. Eigenlijk geldt hierbij hetzelfde als bij de houten pallet: zorg dat het formaat overeen komt. Het is natuurlijk geen hogere wiskunde om te bedenken dat een grote pallet stapelen op een kleiner formaat gelijk staat aan het vragen om problemen. Gelukkig is de kunststof pallet net zo stevig of misschien zelfs wel steviger dan z’n houten evenknie. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de bestaande processen binnen uw bedrijf.

De voordelen op een rij

Door de lange levensduur is het economisch vaak zelfs voordeliger om kunststof pallets te gebruiken in plaats van houten. Ze zijn zo duurzaam dat u weinig vervangingsaankopen zult hoeven doen. Door de makkelijke stapelbaarheid zijn ze gemakkelijk in te zetten voor allerlei manieren van opslag. Bovendien zijn ze lichter dan houten pallets en zitten er geen vervelende splinters en rondslingerende houtsnippers aan. Het is dus ook praktischer om te werken met kunststof pallets. Gebruikt u ze even niet? Dan zijn ze makkelijk stapelbaar en weg te zetten op een plek waar ze niemand in de weg staan. Door het gebruikte materiaal kunnen ze ook prima buiten opgeslagen worden.

Meer weten? 

Kunststof pallets bieden dus veel voordelen boven de houten variant. Maar welke voordelen zijn er nu precies voor u en wat zijn de kosten van de verschillende opties? Antwoorden op deze vragen en alles wat u maar wilt weten, vertellen we u graag. Neem eens contact op zodat we u meer informatie kunnen geven!

We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten