Palletranden

Palletranden, ook vaak opzetranden genoemd, zijn ideaal om te gebruiken tijdens het vervoeren van uw goederen. De palletrand is ideaal om in combinatie met uw kunststof pallets te gebruiken en geeft extra bescherming tijdens het transport en zorgt ervoor dat producten niet beschadigen en veilig aankomen op de plaats van bestemming. Na het gebruik kan de pallet opzetrand heel gemakkelijk ingeklapt worden, zodat deze minder ruimte in beslag neemt. Bent u op zoek naar een palletrand? Bij Q-Pall vindt u pallet opzetranden in diverse formaten. 

Palletranden voor veilig transport en opslag

Om te voorkomen dat goederen tijdens de vracht beschadigen, verschuiven of vallen, is het gebruiken van pallet opzetranden een perfecte oplossing! Dit zijn stevige randen gemaakt van gerecycled kunststof die men op kan stapelen en waar de producten veilig in bewaard en vervoerd kunnen worden. Hiernaast kunt u met het gebruiken van palletranden maar liefst 80% besparen op magazijnruimte! Het voordeel van deze opgestapelde randen is dat de hoogte van de kist naar eigen wens kan worden gebouwd. De hoogte van de pallet opzetrand is 20 centimeter. Deze opzetranden kunt u opstapelen op bijvoorbeeld een blokpallet, totdat de juiste hoogte is bereikt.

Pallet opzetranden van hoge kwaliteit

Het gebruiken van een pallet opzetrand, wordt gezien als een moderne en efficiënte manier van verpakken. De palletranden van Q-Pall worden gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Hierdoor zijn de pallet opzetranden makkelijk schoon te maken en zal de kwaliteit minder snel achteruit gaan, zoals bij het gebruik van houten randen. Doordat ook onze pallets gemaakt van 100% gerecycled materiaal, kunnen wij maximale duurzaamheid garanderen. Verder is elke pallet opzetrand herbruikbaar en inklapbaar, waardoor u ze makkelijk kunt opbergen als u ze even niet gebruikt. Dit is kostenefficiënt én het draagt bij aan een beter milieu.

Assortiment Q-Pall kunststof opzetranden

Ons gevarieerde assortiment zorgt ervoor dat er altijd wel een geschikte pallet opzetrand of vouwrand voor u te vinden is! De opzetranden zijn verkrijgbaar in diverse formaten, waardoor ze goed passen op de diverse beschikbare pallets. De meest voorkomende formaten van opzetranden zijn 800x600 mm, 1200x800 mm en 1200x1000 mm. Verder bieden wij ook formaten van 120x100 mm en 1200x1200 mm. Heeft u een formaat nodig die er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op! Dan kijken wij samen met u wat we voor u kunnen betekenen. Bij elke pallet opzetrand in ons assortiment vindt u extra informatie en productspecificaties, zoals het gewicht. Als u een uitgebreide beschrijving wilt van onze pallet opzetranden, kunt u ook onze catalogus downloaden. Hierin vindt u uitgebreide informatie over al onze kunststof pallet opzetranden. Naast opzetranden, vindt u uiteraard ook andere logistieke middelen in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan pallet deksels of scheidingswanden. Zo kunt u uw goederen nóg efficiënter bewaren en vervoeren!

Pallet opzetrand kopen?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een pallet opzetrand? Dan bent u bij Q-Pall aan het juiste adres! U kunt bij ons heel gemakkelijk de juiste pallet opzetranden bestellen. Door onze grote voorraad kunnen we u garanderen van een snelle productie en korte levertijden. Bij elke pallet opzetrand kunt u zelf selecteren hoeveel u er nodig heeft. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek alle mogelijkheden!

Vragen over palletranden? Neem dan contact met ons op!

Heeft u vragen over het kiezen of het bestellen van palletranden of wilt u graag aanvullende informatie ontvangen? Dan kunt u uiteraard bij ons terecht. Onze experts kijken graag mee met uw situatie en proberen u zo goed mogelijk te voorzien van persoonlijk advies. U kunt ons heel gemakkelijk bereiken via de telefoon en e-mail. Of vul het contactformulier op onze website, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten