Pallet opzetrand

Opzetranden, ook wel palletranden genoemd, zijn ideaal om te gebruiken tijdens het vervoeren van uw goederen. Deze pallet opzetrand geeft extra bescherming tijdens de transport en zorgt ervoor dat producten niet beschadigen en veilig aankomen op de plaats van bestemming. Na het gebruik kan de pallet opzetrand heel gemakkelijk ingeklapt worden, zodat deze minder ruimte in beslag neemt. Bent u op zoek naar een pallet opzetrand? Bij Q-Pall vindt u pallet opzetranden in diverse formaten! Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

Palletranden voor transport en opslag

Om te voorkomen dat goederen tijdens de vracht beschadigen, verschuiven of vallen, is het gebruiken van pallet opzetranden een perfecte oplossing! Dit zijn stevige kisten gemaakt van opgestapelde pallets, waar de producten veilig in bewaard en vervoerd kunnen worden. Hiernaast kunt u met het gebruiken van palletranden maar liefst 80% besparen op magazijnruimte! Het voordeel van deze opgestapelde pallets is dat de hoogte van de kist naar eigen wens kan worden gebouwd. De hoogte van de pallet opzetrand is 20 centimeter. Deze opzetranden kunt u opstapelen op een blokpallet, totdat de juiste hoogte is bereikt.

Pallet opzetranden van hoge kwaliteit

Het gebruiken van een pallet opzetrand, wordt gezien als een moderne en efficiënte manier van verpakken. De palletranden kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen. De pallet opzetranden van Q-Pall zijn gemaakt van kunststof. Hierdoor zijn de pallet opzetranden makkelijk schoon te maken en zal de kwaliteit minder snel achteruit gaan, zoals bij houten pallets. Onze kunststof pallets zijn gemaakt van 98% gerecycled materiaal, waardoor wij duurzaamheid kunnen garanderen. Verder is elke pallet opzetrand herbruikbaar en inklapbaar, waardoor u ze makkelijk kunt opbergen als u ze even niet gebruikt. Dit is kostenefficiënt én het draagt bij aan een beter milieu.

Assortiment Q-Pall

Ons gevarieerde assortiment zorgt ervoor dat er altijd wel een geschikte pallet opzetrand voor u te vinden is! De opzetranden zijn verkrijgbaar in diverse formaten, waardoor ze goed passen op diverse pallets. De meest voorkomende formaten van opzetranden zijn 800 x 600mm, 1200 x 800mm en 1200 x 1000mm. Verder bieden wij ook formaten van 120 x 100mm en 1200 x 1200mm. Heeft u een formaat nodig die er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op! Dan kijken wij samen met u wat er geregeld kan worden. Bij elke pallet opzetrand in ons assortiment vindt u extra informatie en productspecificaties, zoals het gewicht. Als u een uitgebreide beschrijving wilt van onze pallet opzetranden, kunt u ook onze catalogus downloaden. Hierin vindt u uitgebreide informatie over al onze kunststof pallet opzetranden. Naast opzetranden, vindt u uiteraard ook andere logistieke middelen in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan pallet deksels of scheidingswanden. Zo kunt u uw goederen nóg efficiënter bewaren en vervoeren!

Pallet opzetrand kopen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een pallet opzetrand? Dan bent u bij Q-Pall aan het juiste adres! U kunt bij ons heel gemakkelijk de juiste pallet opzetranden bestellen. Door onze grote voorraad kunnen we u garanderen van een snelle productie en korte levertijden. Bij elke pallet opzetrand kunt u zelf selecteren hoeveel u er nodig heeft. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek alle mogelijkheden!

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over het kiezen of het bestellen van een pallet opzetrand of wilt u graag informatie ontvangen? Dan kunt u uiteraard bij ons terecht. Onze experts kijken graag mee met uw situatie en proberen u zo goed mogelijk te voorzien van persoonlijk advies. U kunt ons heel gemakkelijk bereiken via de telefoon en e-mail. Of vul het contactformulier op onze website, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten