CP1 pallets

Pallets worden veel gebruikt bij het vervoeren en opslaan van goederen en producten. Hoewel deze pallets op het eerste gezicht allemaal hetzelfde lijken, zijn er toch een aantal verschillen merkbaar. Niet alleen in de afmetingen, maar ook in het materiaal en de kwaliteit van de pallet. CP pallets hebben bijvoorbeeld 9 verschillende modellen. Het eerste model is een CP1 pallet. Maar wat zijn nu precies de kenmerken van deze CP1 pallet, ten opzichte van de andere modellen? Wij leggen het graag uit!

 

Wat is een CP1 pallet?

 

CP pallets worden ook wel chemische pallets genoemd. Bij dit soort pallets is de kwaliteit en veiligheid erg belangrijk. De prioriteit ligt niet alleen bij het beschermen van de lading zelf, maar ook bij het beschermen van de werknemers én het milieu. Zoals we net al benoemden, bestaan CP pallets uit 9 verschillende modellen. Elk model heeft weer een andere afmeting, waardoor deze dus ook bedoeld is voor een ander soort vracht of lading. De CP1 pallet heeft een afmeting van 1000 x 1200 mm en kenmerkt zicht door het open dek en de 3 onderlatten. Dit is tevens ook de meest voorkomende pallet op de markt. Deze CP1 pallet heeft een maximale belasting in de stelling van 1.250 kg.

 

Waar wordt de CP1 pallet voor gebruikt?

 

CP1 pallets zijn speciaal ontwikkeld voor de chemische industrie. Hierbij gaat het dus om een vorm van transport, waarbij er sprake is van chemische stoffen. Uiteraard kunnen de CP1 pallets ook gebruikt worden voor het transporteren van niet-chemische goederen. Welke CP pallet u nodig heeft, hangt af van het soort vracht dat u gaat vervoeren of opslaan. De CP1 pallet wordt voornamelijk gebruikt voor het vervoeren van zakgoed en dozen. Door de open uitvoering, kunnen de pallets ook gemakkelijk opgestapeld worden.

 

CP1 pallet bestellen

 

U kunt via ons heel gemakkelijk en snel CP1 pallets bestellen. Bij elk soort CP1 pallet, vindt u een lijstje met pallet specificaties. Kijk hier dus goed naar om er zeker van te zijn dat u de juiste pallet gaat bestellen. Verder kunt u extra opties aanvinken, zoals anti-slip, brandvertragend of de pallet laten bedrukken met een logo of tekst. Heeft u vragen over het bestellen van CP1 pallets of over welke pallet u precies nodig heeft? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u uiteraard graag verder bij het bestellen van de juiste pallets.

Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten