CP1 pallets

Ontdek de CP1 pallet van Q-Pall, een leidende keuze in de CP pallets serie, ontworpen voor effectief vervoer en opslag van goederen. Onderscheidend van andere modellen in zijn klasse, biedt de CP1 pallet unieke kenmerken qua afmetingen, materiaalkeuze en kwaliteit. Als onderdeel van de CP pallet familie, bestaande uit negen verschillende modellen, staat de CP1 pallet bekend om zijn specifieke eigenschappen die hem onderscheiden van andere opties op de markt.

Wat maakt de CP1 pallet uniek? Deze pallets, veelal ingezet voor het transport van zakgoed en dozen, hebben standaardafmetingen van 1000 x 1200 mm en een hoogte van 138 mm. Ze zijn beschikbaar in twee varianten: de medium uitvoering met een rackingload van 700 kg en een hoogte van 150 mm en de heavy versie met een rackingload van 1375 kg en een standaard hoogte van 158 mm. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat de CP1 pallet een uitstekende keuze is voor diverse toepassingen.

In vergelijking met de CP6 pallet, die zich onderscheidt door zijn rondlopend onderdek voor gelijkmatigere ladingverdeling bij stapeling, bieden de CP1 pallets met hun 3 runners een robuuste en betrouwbare oplossing voor uw vervoersbehoeften.

Kwaliteit en veiligheid staan voorop bij de CP1 pallets van Q-Pall. Ze zijn niet alleen ontworpen om uw lading veilig te houden, maar ook met het oog op de veiligheid van werknemers en milieu. Deze pallets zijn immers vervaardigd uit 100% gerecycled kunststof, wat ze tot een milieubewuste keuze maakt. Ze zijn bovendien een veelvoorkomende optie in de chemische industrie, geschikt voor zowel chemische als niet-chemische goederen. Aan het einde van hun levenscyclus zijn ze ook weer 100% te recyclen net als al onze kunststof pallets.

Bij Q-Pall kunt u gemakkelijk CP1 pallets bestellen, waarbij u kunt kiezen uit verschillende specificaties en aanvullende opties zoals anti-slip, brandvertragende behandeling of personalisatie met uw logo of tekst. Heeft u vragen over welke CP1 pallet het beste bij uw behoeften past? Onze klantenservice staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij uw aankoop. Kies voor de CP1 pallet van Q-Pall voor een duurzame, veilige en efficiënte oplossing in uw transport- en opslagprocessen.

Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten