CP1 pallets

 

Het eerste model, de CP1 pallet, is de eerste uit de serie van CP palletsPallets worden veel gebruikt bij het vervoeren en opslaan van goederen en producten. Hoewel deze pallets op het eerste gezicht allemaal hetzelfde lijken, zijn er toch een aantal verschillen merkbaar. Niet alleen in de afmetingen, maar ook in het materiaal en de kwaliteit van de pallet. CP pallets hebben bijvoorbeeld 9 verschillende modellen. Maar wat zijn nu precies de kenmerken van deze CP1 pallet, ten opzichte van de andere modellen? 

Wat is een CP1 pallet?

De CP1 pallets gebruikt men vaak voor het vervoer met zakgoed en dozen. De afmeting van de CP1 pallet is 1000 x 1200 mm en heeft een standaardhoogte van 138 mm. De standaard rackingload is 1000 kg. De Q-Pall CP1 pallets zijn beschikbaar in 2 uitvoeringen. De eerste CP1 pallets type medium heeft een rackingload van 700 kg en een hoogte van 150 mm. De tweede uitvoering CP1 pallet is een heavy uitvoering met een rackingload van 1375 kg en een hoogte van 158 mm. Een vergelijkbare pallet is de CP6 pallet. Deze pallet wijkt af in het onderdek. De CP1 pallets heeft 3 runners. De CP6 pallet wordt door zijn rondlopend onderdek en hierdoor gelijkmatigere verdeling van de lading vaker gebruikt als er gestapeld wordt. 

 

Bij de CP1 pallet is de kwaliteit en veiligheid erg belangrijk. De prioriteit ligt niet alleen bij het beschermen van de lading zelf, maar ook bij het beschermen van de werknemers én het milieu. Zoals we net al benoemden, bestaan CP pallets uit 9 verschillende modellen. De CP1 pallet is bovendien ook de meest voorkomende chemische pallet op de markt. 

 

Waar wordt de CP1 pallet voor gebruikt?

CP1 pallets zijn speciaal ontwikkeld voor de chemische industrie. Hierbij gaat het dus om een vorm van transport, waarbij er sprake is van chemische stoffen. Uiteraard kunnen de CP1 pallets ook gebruikt worden voor het transporteren van niet-chemische goederen. Welke CP pallet u nodig heeft, hangt af van het soort vracht dat u gaat vervoeren of opslaan. De CP1 pallet wordt voornamelijk gebruikt voor het vervoeren van zakgoed en dozen. Door de open uitvoering, kunnen de kunststof pallets ook gemakkelijk opgestapeld worden.

 

CP1 pallet bestellen

U kunt via ons heel gemakkelijk en snel CP1 pallets bestellen tegen een scherpe prijs. Bij elk soort CP1 pallet, vindt u een lijstje met pallet specificaties. Kijk hier dus goed naar om er zeker van te zijn dat u de juiste CP1 pallet gaat bestellen. Verder kunt u extra opties aanvinken, zoals anti-slip, brandvertragend of de pallet laten bedrukken met een logo of tekst. Heeft u vragen over het bestellen van CP1 pallets of over welke pallet u precies nodig heeft? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u uiteraard graag verder bij het bestellen van de juiste pallets.

Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten