Klantspecifieke pallets voor maximale grip op uw logistiek


Q-Pall verkoopt kunststof pallet in veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. Maar kan natuurlijk dat de pallet die u zoekt er net niet bij? Wilt u het maximale uit uw productie, opslag en vervoerscapaciteit halen en is daar een hele specifiek uitgevoerde pallet voor nodig? Of bent u op zoek naar een afwijkende maat? Dan kunnen we speciaal voor uw wensen een pallet ontwikkelen.

computerscherm-v1
uw logistiek centraal
Het proces

Het ontwerpproces start met het in kaart brengen van uw wensen en eisen. Aan de hand van de gesprekken maken we een concept. Onze engineers gaan vervolgens aan de slag met het design. Naast het design wordt er ook veel aandacht besteed aan de materiaal samenstelling. Het duurste materiaal staat niet gelijk aan het beste materiaal.  Met het juiste materiaal wordt aan de specifieke eisen van een product op de meest economische manier voldaan. Bent u als klant tevreden over dat design, dan maken we een 3D-print van uw nieuwe pallet. Is de pallet helemaal naar wens? Dan gaan we over tot het tool design en ontwerpen en bouwen we de matrijs.

 

continuiteit gegarandeerd
Second source

Uw pallet wordt geproduceerd in de Q-Pall fabriek in uw regio. Zo besparen we op vervoerskosten en zijn we snel met een nieuwe lading bij uw bedrijf. In het geval van nood, denk bijvoorbeeld aan een storing in de fabriek of een calamiteit, bewaren we altijd een kopie van uw matrijs in een van onze vier andere fabrieken. Uw productie en workflow lopen dan geen vertraging op. Door het garanderen van de second source kan de productie van uw eigen pallets altijd doorgaan.

 

Innoveren, inspelen op nieuwe mogelijkheden en technieken zit bij Q-Pall in het DNA. We zijn altijd op zoek naar betere manieren om te produceren, zonder daarbij het milieu en kostenefficiency uit het oog te verliezen.

dichtbij-de-klant
1200-x-1200-gesloten-bovendek_-speciale-rand-detail_d-300
Halve-kunststof-pallet-open-vakken-met-drie-losse-latten-600
1200-x-1200-open-bovendek-A-300-1
Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten