Kunststof deksels

Voor het opslaan en vervoeren van goederen, wordt vaak gebruik gemaakt van pallet opzetranden. Deze opzetranden vormen een kist, waardoor producten niet kunnen beschadigen en veilig zullen aankomen op de plaats van bestemming. Maar wist u dat kunststof deksels hierbij nóg meer bescherming zullen bieden? Deze deksels sluiten de opgestapelde pallet opzetranden af, waardoor er dus een dichte kist ontstaat. Dit biedt een optimale bescherming. Bij Q-Pall vindt u diverse kunststof deksels in diverse formaten! Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

Wat zijn kunststof deksels?

Kunststof deksels kunnen in combinatie met kunststof opzetranden worden gebruikt. Deze kunststof deksels maken van de opgestapelde pallets een dichte kist, waardoor goederen en logistieke middelen nóg beter vervoerd en opgeslagen kunnen worden. Dit verkleint ook de kans op diefstal én de producten kunnen minder makkelijk vuil of vochtig worden. Een ander voordeel van deze kunststof deksels is dat een laadruimte of een magazijn efficiënter kan worden ingericht, aangezien de kisten op elkaar gestapeld kunnen worden. Dit zal dus ook zorgen voor extra ruimtebesparing.

Kunststof deksels van hoge kwaliteit

De kunststof deksels van Q-Pall zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Hierdoor zijn de deksels erg stevig en sluiten ze perfect af. Hiernaast kunt u kunststof deksels makkelijk schoonmaken en zal de deksel minder snel gaan slijten of verslechteren in tegenstelling tot houten deksels. De kunststof deksels beschikken meestal over een inkeping, waardoor de deksel kan worden dicht geklikt op de palletrand. Verder zijn de kunststof deksels voorzien van uitsparingen. Hierdoor blijven spanbanden goed zitten, wat zorgt voor extra versteviging. Elke kunststof deksel is herbruikbaar. Dit is niet alleen kosten efficiënt, op deze manier draagt u ook nog eens bij aan een beter milieu!

Assortiment Q-Pall

Pallet opzetranden komen in veel soorten en maten. Als u op zoek bent naar een kunststof deksel voor het afsluiten van deze palletkist, is het dus verstandig om goed te kijken naar de maten die u nodig heeft. Zo worden de meeste deksels in standaard maten geleverd die direct aansluiten op de palletrand. Bij Q-Pall vindt u kunststof deksels van 1200 x 1000mm, 1200 x 800mm, 600 x 800mm. Elke kunststof deksel heeft een hoogte van 50mm. Bij elke kunststof deksel vindt u extra informatie en producteigenschappen wat betreft het gewicht en de belasting. Wilt u hierover graag een uitgebreide beschrijving ontvangen? Download dan onze catalogus. Hierin vindt u alle producteigenschappen van alle producten in ons assortiment. Neem ook gerust een kijkje bij de overige logistieke middelen in ons assortiment. Wie weet vindt u hier producten waarmee u uw goederen nóg efficiënter kunt opslaan en vervoeren.

Kunststof deksels kopen

Heeft u in ons assortiment een geschikte kunststof deksel gezien en bent u geïnteresseerd in het kopen van een kunststof deksel? Dan kunt u bij Q-Pall heel gemakkelijk de juiste kunststof deksels bestellen! Wij hebben een grote voorraad aan producten en daarom kunnen we u snelle productie en korte levertijden garanderen. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn van kunststof deksels en wat dit gaat kosten voor uw situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Vragen? Neem contact met ons op!
We kunnen ons voorstellen dat u nog meer vragen heeft over het bestellen van kunststof deksels of dat u wellicht persoonlijk advies wilt ontvangen voor het kiezen van de juiste kunststof deksels. Neem daarom gerust contact met ons op! Onze specialisten kijken graag met u mee en zullen u voorzien van persoonlijk advies. Als u het contactformulier invult dat op onze website staat, nemen wij vervolgens zo snel mogelijk contact met u op! U kunt ons natuurlijk ook even bellen of een e-mail sturen.

 

Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten